Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Cs informa en Regne de València sobre el carril bici imposat per Compromís

El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner: "No permetrem que el sectarisme de Ribó i Grezzi afecte el dia a dia dels veïns"
REDACCIÓN - 12/02/2019
El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha realitzat aquest matí, des de les 8.30 hores, una acció de carrer per a informar sobre el carril bici que Ribó i Grezzi estan construint en l'avinguda Regne de València.

El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, els regidors Narcís Estellés, Amparo Picó, Chema Bravo i Manuel Camarasa, el coordinador de l'agrupació de Cs en Ruzafa, Vicente Fernández i membres de l'agrupació han xarrat amb els veïns i entregat fullets explicatius en Regne de València i carrers pròxims.

"Hui hem pogut comprovar 'in situ' la indignació dels veïns amb les mesures unilaterals de Ribó i Grezzi, que han aconseguit que l'Eixample siga més caòtic i menys segur",ha explicat Giner, qui ha detallat que"en mitja hora hem entregat 500 fullets explicatius, persona a persona i comerç a comerç, i els veïns han volgut explicar-nos la seua experiència i el seu malestar".

El portaveu de Cs ha recordat que el seu grup ha posat en mans de la fiscalia el citat carril bici de Regne de València"perquè entenem que existeix una presumpta prevaricació". "Existeixen certs indicis que poden correspondre a una possible prevaricació per part del regidor de Mobilitat en la tramitació per a la construcció del carril bici en Regne de València. Falta l'emissió d'un informe de Policia Local sobre la seguretat viària i en què la comissió tècnica de patrimoni no va emetre vot favorable al carril. De fet, només es va donar per assabentada",ha explicat.

Giner ha recordat que Ciutadans va presentar en la comissió d'urbanisme del mes de gener quatre mocions per a revertir tres carrils bici, Regne de València, Burjassot i Alacant, a més de que s'estudiaren alternatives per al del carrer Colón."Ciutadans està a favor del carril bici, de la sostenibilitat i de les polítiques de futur, verds i sostenibles, com buscar alternatives a l'ús abusiu dels cotxes, però no ens agrada com s'estan fent les coses. No ens sembla seriós com s'ha procedit en aquest procés participatiu fet a mesura pel tripartit",ha censurat Fernando Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha anunciat que aquesta setmana es reunirà amb les AMPAS dels col·legis del barri de l'Eixample, tant El Loreto com H.H. Maristes,"ja que les famílies s'estan veient molt afectades per les polítiques de mobilitat improvisades per l'ajuntament".

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

Desde primera hora de la mañana esperan para poder besar a la Virgen de los Desamparados

Otras noticias en sucesos

La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
El juez ha dictado una orden de alejamiento que prohíbe a ambos investigados aproximarse a menos de 500 metros del niño, del lugar donde éste se encuentre o de su domicilio, así como comunicarse con él por cualquier medio
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.