Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TRANSPORT

Joan Ribó defensa "la màxima protecció" del servici públic del taxi sense ingerències de les VTC

L'Ajuntament de València aplicarà el decret que prepara la Generalitat per regular els dos sectors
REDACCIÓN - 07/02/2019
Certificats Europass Certificats Europass

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat este matí que «el taxi és un servici públic i volem donar-li la màxima protecció, entenent que ha de conviure amb les noves plataformes, sense que estes envaïsquen les seues competències». El primer edil ha assegurat que l'Ajuntament aplicarà el decret en què treballa la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per regular el sector del taxi i de les VTC.

Entre les línies bàsiques del decret que prepara la Generalitat i que mantindrà el Consistori, Joan Ribó s'ha referit a l'establiment d'un període mínim de 15 minuts entre el moment de la sol·licitud del servici i el seu inici. Tampoc es permetrà que els vehicles de turisme amb conductor capten clients en la via pública, sinó que hauran de fer-ho exclusivament a través de l'aplicació de la plataforma a la qual pertanguen. L'objectiu és evitar conductes intrusives.

Són algunes de les mesures que es concretaran en la Mesa del Taxi impulsada per l'Ajuntament i la primera reunió de la qual es va celebrar fa a penes un mes. Les necessitats de transport de la ciutat de València, fan que «s'introduïsca algun aspecte addicional», ha explicat l'alcalde, com ara la prohibició que les VTC estacionen en les parades de taxi.

DIPLOMES EUROPASS

Ribó ha fet estes declaracions, a preguntes dels periodistes, després de l'acte de lliurament a l'Hemicicle municipal dels diplomes Europass a l'alumnat de l'IES Districte Marítim, IES Conselleria i el col·legi Sagrada Família-Patronato Juventud Obrera que ha participat en el projecte de mobilitat d'estudiants de formació professional 'Young Employment Door'. El projecte, cofinançat pel programa Erasmus, ha permés a estos jóvens, que preparen el grau mitjà de tècnic de conducció d'activitats esportives en la naturalesa, una estada en pràctiques de tres mesos a Irlanda, Irlanda del Nord i Malta.

El primer edil ha felicitat els xics i xiques beneficiaris «pel profit que heu tret d'una iniciativa concebuda per obrir una porta d'ocupació als jóvens i continuar combatent l'atur juvenil». Així mateix, ha subratllat la «importància de les professions especialitzades en temes turístics, entre d'elles el turisme de naturalesa, en una ciutat amb un creixement del turisme significatiu».

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

Valencia y Villarreal se enfrentan esta noche en Mestalla en el partido de vuelta de los cuartos de final de la Liga Europa
Català ha visitado este jueves el horno de San Pablo, situado en la avenida del Oeste y abierto desde 1936, para mostrar su apoyo al comercio tradicional y artesano

Otras noticias en sucesos

El equipo facultativo movilizado ha realizado maniobras de reanimación cardiopulmonar avanzada al operario, pero, según el Cicu, "no ha habido respuesta" y "ha fallecido en el lugar"
El levantamiento del cadáver se produjo en torno a las 20 horas, en un accidente del que se ha hecho cargo el juzgado de guardia de Dénia
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.