Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

La regidoria de Festes de Vilamarxant ultima els detalls del Sopar de quintes 2018

Es va fer una reunió amb representants de les quintes per ultimar detalls i resoldre dubtes per a organitzar el II sopar de quintes de les nostres Festes Patronals
REDACCIÓ - 17/08/2018
Reunió regidoria Festes per preparar sopar de quintes. Reunió regidoria Festes per preparar sopar de quintes.
La regidoria de Festes i Tradicions continua ultimant els detalls organitzatius del segon sopar de quintes, el qual s'emmarca dins de les Festes Patronals de 2018.
La reunió va tindre lloc al saló de plens de l'Ajuntament per organitzar i resoldre qualsevol dubte que es poguera generar respecte al Sopar de Quintes, que enguany superarà la xifra de l'any anterior.
Entre els nombrosos temes tractats, va destacar el del recorregut que hauran de fer les diferents quintes, un itinerari que enguany tindrà una novetat respecte de l'any anterior, ja que les quintes, en arribar a l'encreuament dels carrers Colon i Caurin, es dividiran en dos itineraris: per una banda, les quintes dels anys parells pujaran pel c/Sant Blai fins a la Replaça; per una altra banda, les quintes dels anys imparells continuaran pel c/Gómez Arnés i en arribar al c/ Sant Miquel giraran cap a l'esquerra en direcció a la Replaça.
Altres temes que estigueren resents en la reunió van ser la necessitat de cumplir amb puntualitat l'horari dels actes programats, o la confirmació que l'inici de l'activitat el marcarà el llançament d'una carcassa.
A més, es va sol·licitar i acordar que cada quinta dispose de dos persones responsables de contacte per si, en algun moment de l'acte, l'organització reclama la seua col·laboració.
Així mateix, en la reunió es va informar que el concurs d'enguany serà el de "La foto més original". Per participar-hi caldrà que en la imatge aparega el cartell de la quinta, el qual es donarà el mateix dia del sopar. Les quintes que vulguen participar tindran fins al dia 21 d'agost per presentar les seues fotografíes. Per facilitar la participació, la presentació de les fotos es farà per WhatsApp, al telèfon 606 203 078.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El primer edil de la pobla fa balanç de gestió
PSOE y PP empataría a 7 concejales, Compromís llegaría a 5-6 y Contigo entraría con entre 1 y 2

Otras noticias en sucesos

El juez ha dictado una orden de alejamiento que prohíbe a ambos investigados aproximarse a menos de 500 metros del niño, del lugar donde éste se encuentre o de su domicilio, así como comunicarse con él por cualquier medio
El suceso ha ocurrido alrededor de las diez de la noche en la céntrica calle Ruzafa y los viajeros del autobús han resultado ilesos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.