VINALESA
La festa esportiva enceta la programació de Nadal a Vinalesa
Durant la jornada d’avui, divendres 23 de desembre, el poliesportiu municipal s’omplirà de diversió
REDACCIÓ - 22/12/2016
Cant de nadales a Vinalesa. Sofia Barbarroja
Cant de nadales a Vinalesa. Sofia Barbarroja
La tradicional festa de les escoles esportives de Vinalesa obrirà les activitats programades per al Nadal en aquesta localitat de l'Horta Nord. Durant la jornada d'avui, divendres 23 de desembre, el poliesportiu municipal s'omplirà de diversió amb jocs adaptats a les diferents edats dels alumnes, berenar per als participants i el lliurament d'un detall per part de la regidoria d'Esports.

A partir del 23 de desembre i fins al 4 de gener, tornarà la Escola de Nadal a Vinalesa perquè els xiquets d'entre 3 i 11 anys passen unes vacances divertides. L'escola es realitzarà en el col·legi públic, on hi haurà jocs i tallers que ajudaran als alumnes a aprendre d'una manera entretinguda. Amb aquesta mesura de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vinalesa es permet també que els pares puguen conciliar la vida laboral i familiar durant aquests dies de vacances escolars de Nadal.

La programació nadalenca continuarà el dijous 29 de desembre quan tindrà lloc una cavalcada des de l'Ajuntament fins al saló d'actes de la Societat Renaixement Musical, on el Visir arreplegarà les cartes amb els desitjos dels més xicotets a partir de les 18 hores.

Serà l'aperitiu per a l'esperada cavalcada dels Reis Mags del dijous 5 de gener, que eixirà a les 18 hores des del carrer Ample de la localitat i es dirigirà a l'església parroquial. A continuació, els patges i les seues majestats d'Orient faran el repartiment de regals als xiquets i xiquetes.