SERRA
Serra reobri el poliesportiu i la biblioteca municipal
El Poliesportiu Municipal reobrirà la pista de frontenis fins a quatre persones i el gimnàs municipal de manera individual des hui
REDACCIÓ - 03/06/2020
Cartel informativo. / EPDA
Cartel informativo. / EPDA
L'Ajuntament de Serra reobrirà parcialment el Poliesportiu Municipal Héctor Catalá i la Biblioteca a partir de demà dimecres amb totes les mesures de seguretat per als usuaris. 


Els dos espais municipals es van tancar el passat 12 de març amb motiu de la crisi sanitària produïda per la covid19. El Poliesportiu Municipal reobrirà la pista de frontenis fins a quatre persones i el gimnàs municipal de manera individual des hui. Per a poder acudir caldrà demanar cita prèvia al telèfon del Poliesportiu Municipal 685 45 51 34. 


L'horari serà solament de vesprada de dilluns a divendres, de 16.30 a 21.30 hores. També es van a reprendre les activitats de grups a l'aire lliure i mantenint les distàncies de seguretat com karate, pilates etc D'altra banda, la Biblioteca Municipal també reobri les seues portes demà per a préstec i consulta, encara que amb un horari reduït també, dimecres de 16.00 a 20.00 hores. 


No serà necessària la cita prèvia en el cas d'este servei, però sí l'ús de mascareta com marca la legislació. La zona infantil i l'aula d'estudi estaran de moment tancades. "Poc a poc anirem recobrant la normalitat en tots els serveis municipals però sense descuidar la seguretat que és el que més importa" comenta l'alcaldessa, Alicia Tusón.