SERRA
L'Ajuntament de Serra fa entrega dels premis del concurs de microrelats de Quarantena
L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón i el regidor de Promoció Cultural, Borja Martínez, han fet entrega dels llibres i els diplomes als guanyadors
REDACCIÓ - 09/06/2020
Acte d
Acte d"entrega de diplomes i llibres als guanyadors. / EPDA
L'Ajuntament de Serra ha fet entrega dels premis del concurs de microrelats de Quarantena que va ficar en marxa la regidoria de Promoció Cultural de l'Ajuntament de Serra. L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón i el regidor de Promoció Cultural, Borja Martínez, han fet entrega dels llibres i els diplomes als guanyadors. De les 13 obres presentades a les diferents categories van ser premiades quatre d'elles. 


En la categoria d'adults castellà ha hagut un empat, de manera que els guanyadors han estat, Lucia Navarro Catalá amb l'obra De repente...un extraño i Rosa María Jiménez Marzal amb Por ti. 


En la categoria adults valencià ha estat guanyadora l'obra Benjamín Blanch Carpena amb el relat Aïllament. La guanyadora de la cateogria juvenil castellà ha estat Noelia Romero Díez amb Allí acabó todo, mentre que la categoria juvenil valencià ha quedat deserta. El concurs pretenia fomentar l'escriptura entre la població al temps que commemorar el Dia del Llibre d'una manera creativa.