SERRA
Serra treballa en el seu reglament de responsabilitat social
Durant les pròximes setmanes es duran a terme accions informatives a la població a través d’un díptic informatiu i l’elaboració de xicotets vídeos on els representants de les diferents vessants explicaran què és la responsabilitat social
REDACCIÓ - 05/10/2020
Reunió per l
Reunió per l"elaboració d"un Reglament de Responsabilitat Social de Serra. / EPDA
L'Ajuntament de Serra està treballant en l'elaboració d'un Reglament de Responsabilitat Social de Serra. Esta setmana s'ha presentat el projecte i s'ha constituït la comissió tècnica que supervisarà les accions i que participarà i ajudarà en tot moment a l'equip redactor. 

La comissió tècnica integra les 4 vessants de la responsabilitat social, la individual amb José Luis Cervera, l'associativa amb Amparo Navarro representant de l'Ampa Ceip Sant Josep, la corporativa, amb Yolanda Aliaga i la pública amb l'empleada municipal, Lara Utrilla. 

Durant les pròximes setmanes es duran a terme accions informatives a la població a través d'un díptic informatiu i l'elaboració de xicotets vídeos on els representants de les diferents vessants explicaran què és la responsabilitat social des de la perspectiva que representen. També s'ha ficat en marxa un qüestionari online per a que la ciutadania participe . 

El mateix qüestionari es farà pels carrers de la població per a que els col·lectius que no tenen accés a internet puguen realitzar-lo.