ALBORAIA
Compromís per Alboraia reclama millores en l'accessibilitat al Polígon Sant Vicent
El grup municipal de Compromís ha pogut comprovar com persones amb mobilitat reduïda han de transitar per la mateixa calçada que els vehicles motoritzats per la mala accessibilitat
REDACCIÓ - 07/10/2020
Polígon San Vicent
Polígon San Vicent
Compromís per Alboraia ha demanat amb un registre d'entrada que s'implementen millores en l'accessibilitat dels vianants en general i en especial de les persones amb mobilitat reduïda en el Polígon Sant Vicent d'Alboraia. Allí hi ha una zona comercial amb un supermercat justament on acaba el terme municipal d'Alboraia i comença el de Tavernes Blanques. És molt transitada per vianants.

Per a millorar l'accessibilitat des de Compromís plantegen que l'equip de govern faça que els tècnics municipals estudien les mesures necessàries i que si en algun cas és necessari coordinar-se amb altres municipis fronterers (València o Tavernes Blanques), es faça.

Compromís en el seu escrit a més de la petició de millora de l'accessibilitat fa una descripció dels problemes existents acompanyats de fotografíes il•lustratives. Hi ha persones amb mobilitat reduïda i vianants que compartixen calçada amb els vehicles motoritzats amb el perill que això significa. Això és degut a què els accessos obliguen a què eixes persones baixen a la calçada. Hi ha quatres vies per arribar. La que ve des del barri Rei en Jaume per un camí d'horta, no té vorera i els vianants van per la mateixa calçada que els vehicles.

La carretera que comunica Alboraia i Tavernes no té vorera i els vianants van per la mateixa calçada que els vehicles fins al principi del Polígon Sant Vicent.

La carretera que ve per Tavernes i que discorre junt la fàbrica de Lladró no té les voreres rebaixades. I l'altra carretera que ve des de Tavernes per la banda on està el poliesportiu de Tavernes tampoc té les voreres rebaixades. A més hi ha un pas de zebra a amb un rebaix que no salva totalment el desnivell i que en la banda més pròxima a l'horta, continua en una vorera estreta i que té una senyal enmig que impedix el pas a les persones amb mobilitat reduïda.