CARLET
Carlet presenta la campanya «Comerç local,comerç brutal» per a incentivar la compra al xicotet comerç
La presentació de la campanya ha estat presidida per l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega i el regidor de comerç, Bernat Nogués i ha comptat amb la participació del president d’Unión Gremial Juan Motilla, el director de zona de Cajamar, Daniel Garcia Rausell i el gerent de Carlet Comercial, Gregorio Ibáñez
REDACCIÓN - 04/12/2020
Presentació campanya comerç local Carlet./EPDA
Presentació campanya comerç local Carlet./EPDA

L'Ajuntament de Carlet ha acollit hui la presentació de la campanya "Comerç local, comerç brutal". Una iniciativa de la Diputació de València i Unió Gremial, en la qual participa l'associació local Carlet Comercial. Esta iniciativa de promoció de les botigues i establiments locals de cara a les pròximes dates té com a objectiu visibilitzar el comerç tradicionals dels pobles i ciutats des d'una perspectiva més actual per a revifar el sector.

Carlet vestirà els seus carrers amb banderoles, cartells i imatges d'un comerç local que és brutal, tal com diu l'eslògan d'esta campanya que vol relacionar el concepte de brutal amb sinònims de deliciós, excel·lent i magnífic; de tot el que ens agrada, qualitat i confiança. En el cas de Carlet, la clientela dels comerços de l'associació comercial carletina entraran en el sorteig de 50 carrets de la compra, a partir d'una compra de 10 euros i la descarrega d'un codi qr, que els assegura la participació en el sorteig. El pròxim 23 de desembre, cada comerç associat sortejarà un carret de la compra en el seu establiment.

Un dels aspectes novedosos de la campanya és la seua imatge, una imatge que ha comptat amb la participació de quatre artistes valencians com són les il·lustradores Palmera Vir i Inma Carpena, la brodadora creativa Raquel Arquicostura i els creadors de productes Debigotenrrollat, que han canalitzat el seu art en la confecció dels carros de la compra.

La presentació de la campanya ha estat presidida per l'alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega i el regidor de comerç, Bernat Nogués i ha comptat amb la participació del president d'Unión Gremial Juan Motilla, el director de zona de Cajamar, Daniel Garcia Rausell i el gerent de Carlet Comercial, Gregorio Ibáñez.