L'ELIANA
Les xiquetes i xiquets de l'Eliana gaudiran dels Nadals online
Del 23 de desembre al 6 de gener es publicaran vídeos en les xarxes socials amb música, màgia, jocs i diversió per als més menuts
REDACCIÓ - 22/12/2020
Cartell de la iniciativa
Cartell de la iniciativa
La regidoria d'Educació i Infància ha programat 'Nadals online' amb l'objectiu d'oferir un temps d'oci adequat i de qualitat aquests dies de festes a tots els xiquets i xiquetes de l'Eliana.

D'aquesta manera, del 23 de desembre al 6 de gener i a través de les xarxes socials municipals de Facebook, Youtube i Instagram, l'Ajuntament estrenarà un vídeo diari amb contacontes, música, màgia, jocs i molta diversió per a les i els més menuts. Baix la producció de Rebombori Cultural, cada vesprada a les 17 hores, el Pare Noel i els Reis Mags d'Orient respondran les seues preguntes, dubtes i inquietuds i descobriran, al mateix temps, curiositats relacionades amb les tradicions nadalenques al voltant del món. En Nit de Nadal, Cap d'Any, a les 18 hores, i la vespra de Reis, a les 12 del matí, se celebraran contacontes especials amb relats fantàstics, manualitats i moltes altres sorpreses.

L'agenda nadalenca infantil continuarà el dissabte 26 amb el musical 'Mulán' a l'Auditori. I per a començar l'any de la millor manera possible el diumenge 3 de gener i sobre el mateix escenari es representarà l'espectacle de dansa audiovisual i musical 'Blowing'. Les entrades per a tots dos espectacles estan ja a la venda en Elientrada.

L'edil d'Educació i Infància, Eva Santafé, ha convidat a connectar-se cada dia a la cerca de relats meravellosos, elaborats per i per als xiquets i xiquetes de l'Eliana en unes festes en les quals mereixen tot l'afecte i atenció, encara que siga des de la distància. A més, ha recordat, que si algun o alguna d'elles no arriba a temps a l'estrena podrà visualitzar-lo gravat qualsevol dia de festes.