CARLET
Carlet manté la calefacció 24 hores als centres escolars de primària
Des de l’Ajuntament de Carlet s’està fent un seguiment de ben a prop de la situació amb els equips directius dels centres, el personal municipal i les AMPA
REDACCIÓN - 12/01/2021
Foto archivo EFE
Foto archivo EFE

L'Ajuntament de Carlet mantindrà la calefacció en funcionament durant les 24 hores al dia als centres escolars de primària. Mesures extraordinàries mentre duren els dies de baixes temperatures per a poder compatibilitzar amb les normes COVID-19 que obliguen a la ventilació de manera continuada de les aules.

Des del passat cap de setmana i arran del problema amb la caldera del col·legi Sant Bernat, este cap de setmana ja es va engegar la calefacció als tres centres de primària. Des de hui es mantindrà la calefacció 24 hores a fi de mantenir la temperatura.

Des de la Regidoria d'Educació, a més, s'ha instat els centres de secundària perquè duguen a terme mesures semblants, tot i que no són competència municipal. En el cas de l'IES 9 d'Octubre i l'institut Eduardo Primo estan actuant ja amb mesures preventives per a combatre el fred a les aules.

Des de l'Ajuntament de Carlet s'està fent un seguiment de ben a prop de la situació amb els equips directius dels centres, el personal municipal i les AMPA.


LA RIBERA ALTA/LA RIBERA BAIXA

Este mes El Periódico de Aquí dirigirá una nueva edición comarcal en La Ribera, incluyendo La Ribera Alta y La Ribera Baixa, en valenciano. Elperiodicodeaqui.com lleva desde julio de 2020 realizando ediciones mensuales en PDF descargable gratuitamente y potenciando en la web la información local de ambas comarcas. El 29 de enero nacerá la primera edición impresa de distribución gratuita, 20.000 ejemplares que se repartirán por todos los Ayuntamientos, comercios y empresas.

En redes sociales @AquiLaRibera tanto en facebook como en twitter